Kozmetika: Jerneja 040 615 188

Frizerstvo: Eva 031 754 779

O SALONU

Jerneja in Eva bosta v kozmetičnem in frizerskem salonu EJ!  poskrbeli za vaše zdravje, počutje in izgled. 

V popolnoma prenovljenih prostorih na reški cesti 37 v Hrpeljah se boste pustili razvajati v šik  frizerskem salonu, kjer vam bo Eva Čač uredila frizuro po vaših željah. Ali pa se boste prepustili njenim spretnim prstom, domišljiji in najnovejšim modnim trendom, ki jih Eva redno spoznava na seminarjih in delavnicah o negi las, kakovostnih preparatih, lasem prijaznih proizvodih ... za ženske in moške!

 

V prostorih za masažo, manikuro in pedikuro bo Jerneja Dodič s klasično ročno masažo razvozljala in sprostila vaše zakrčene mišice in uredila težave z nohti na rokah in nogah. Poleg medicinskih terapij so na voljo tudi lepotilne in negovalne storitve (depilacija, make up, čoko masaža - mmmm …).

Vrhunske storitve (za dostopno ceno) omogoča sodobna oprema, prijetni prostori, priznani kozmetični izdelki in pa visoka strokovna usposobljenost, ki jo Jerneja dosega z večletnim delom in stalnim strokovnim izpopolnjevanjem.

Za svoje zdravje in dobro počutje lahko sedaj tudi v Hrpeljah obiščete savno! V ponudbi je finska in IR savna – po želji. Zakup savne je individualen, vse podrobnosti (kako, koliko, kdaj …) pa izveste, če jih pokličete na 040 615 188 (Jerneja) ali 031 754 779 (Eva).